happy logo 1

Golden Teacher - All in one Growkit

Golden Teacher - All in one Growkit
Golden Teacher - All in one Growkit
34.95
InStock
Aantal

De Golden Teacher leert je over andere dimensies en hogere sferen en neemt je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit. Deze gouden paddo laat je zien hoe trippen moet. De Golden Teacher geeft je een heftiger trip dan bijvoorbeeld de Colombian en de Ecuadorian. Het is de grootste paddenstoelensoort in de collectie. Ze hebben hoedjes die een diameter hebben van vijf centimeter. Deze paddo is het echte neusje van de zalm.

Inhoud
Met deze  GrowKit® heb je alles in huis om de oude vertrouwde kwaliteit van de  Magic Mushrooms te kweken. De All in one GrowKit® bevat naast de GrowKit®, een groeizak met luchtfilters en 2 paperclips. Download de groei-instructies in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, of Pools,of bekijk de instructie-films op de website http://www.growkit.com.

De GrowKit® is verkrijgbaar in 1200 cc. Met de 1200 cc versie kweek je binnen 2 à 3 weken gemiddeld een oogst van 400 gram aan verse paddo`s  Per GrowKit® zijn meerdere oogsten mogelijk.

Ingrediënten
100% doorgroeid mycelium, vermiculiet, perliet.

Houdbaarheid
Gekoeld is de GrowKit® zo`n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit® beperkt houdbaar.

 

 Hoe moet het ?

Stap 1) Was je handen grondig en maak de buitenkant van de growkit schoon met een schone, natte doek.
Stap 2) Verwijder de deksel van de growkit.
Maak met een schone vork wat gaatjes in de toplaag. Verdeel de gaatjes regelmatig over de growkit (6 tot 8 rijen gaatjes is genoeg). Hierdoor kan het substraat het water beter absorberen.
Stap 3) Vul de growkit met lauw water tot aan de rand. Plaats de deksel terug. Laat de growkit 2 tot 4 uur wellen, met een maximum van 24 uur.
Stap 4) Verwijder, na het weken, de deksel en giet voorzichtig het overtollige water af.
Laat de growkit 5 tot 10 seconden goed uitlekken.
Stap 5) Voeg lauw water (20ºC) toe aan de groeizak.
- Voor de 1200CC growkit: twee kopjes (0,5 liter).
- Voor de 250CC growkit: één kopje (0,25 liter).
Plaats de growkit in de groeizak.
Stap 6) Sluit de groeizak door een omslag te maken aan de bovenzijde en deze vast te zetten met twee paperclips (inbegrepen).
Stap 7) Zet de growkit weg op een plaats buiten direct zonlicht en niet op of dichtbij een verwarmings- of hittebron.De ideale temperatuur is tussen de 20ºC en 25ºC. Wees er zeker van dat de temperatuur niet boven de 35ºC graden uitkomt, anders bestaat de kans dat de paddestoelen het niet overleven. Zorg wel voor voldoende daglicht.
Bevochtig dagelijks de toplaag van de growkit met een plantenspuit om uitdroging te voorkomen.
Stap 8) Na zo`n 7 tot 21/28 dagen zijn de eerste `pinheads` (kleine witte puntjes) te zien (dit is afhankelijk van de soort). In deze fase is het belangrijk dat de growkit voldoende zuurstof krijgt.
Open de groeizak naast het besproeien minimaal nog één keer per dag!
Stap 9) De oogst!
De paddenstoelen moeten geoogst worden vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen (zie de illustratie om te zien wanneer de paddenstoelen zich gaan openen).
Hoe te oogsten: pak de steel voorzichtig vast, draai de steel rustig links- en rechtsom en dan rustig omhoog trekken om de paddenstoel er zo compleet mogelijk uit te trekken.
Je kunt de paddestoelen, die aan de zijkanten van de growkit zitten, oogsten door voorzichtig het substraat uit de plastic bak te halen.
Stap 10) Na de oogst het substraat voorzichtig schoonmaken en oude en dode paddenstoelen verwijderen, zodat nieuwe paddenstoelen de mogelijkheid hebben om te groeien.

Nieuwe oogst
Voor het beste resultaat moet je de growkit weer terugkoelen, voor de volgende oogst.
Zet de growkit een nacht in de koelkast. Let op! Niet kouder dan 2ºC.
Begin vanaf stap 5 opnieuw voor een volgende oogst.
Let op! De eerste keer extra goed de toplaag besproeien.

Veel Plezier en blijf smart!

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN