happy logo 1 header

McKennaii - Growkit

McKennaii - Growkit
McKennaii - Growkit
34.95
OutOfStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

De McKennaii is een sterke paddo die visueel deuren voor je zal openen. Laat jezelf meevoeren in een kleurige en vrolijke achtbaan met de McKennaii paddo. Laat je eigen Magic Mushrooms groeien en geniet van een onvergetelijke belevenis. 

Met de Culture Ampoule kun je thuis je eigen substraat enten met de Magic Mushrooms culturen. Traditionele sporenprints en spuiten hebben een grotere kans op besmetting en een kleinere kans op een succesvolle oogst paddenstoelen. De Culture Ampoule bevat de paddenstoelen cultuur en kan direct in het substraat worden geënt.  Beleef een fantastische en unieke trip. Hieronder vind je de instructies in vijf gemakkelijke stappen.


 

Stap 1

Was je handen grondig en maak de buitenkant van de Culture Ampoule schoon met een schone, natte doek. Wij raden aan om een alcoholdoekje te gebruiken om eventuele bacteriën te elimineren.

 

Stap 2

De bijgeleverde spuit is steriel verpakt. Zorg ervoor dat deze niet besmet raakt en open deze in een schone omgeving.

 

Stap 3

Draai het dopje van de Culture Ampoule iets los zodat deze niet vacuüm trekt tijdens het vullen van de spuit.

Stap 4

Steek de naald door de rubberen afdichting en trek de spuit vol.

 

Stap 5

De naald is nu gereed en de cultuur kan in het gewenste substraat worden gespoten. Laat deze op kamertemperatuur groeien. Binnen enkele dagen zal het mycelium zichtbaar worden.

 


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN