happy logo 1

Droomkruid - Calea Zacatechichi

Droomkruid - Calea Zacatechichi
Droomkruid - Calea Zacatechichi
Droomkruid - Calea Zacatechichi
4.50
InStock
Aantal

Calea Zacatechichi ook wel droomkruid genoemd, groeit voornamelijk in de hooglanden van Mexico en Costa Rica. In deze landen wordt het kruid erg gewaardeerd om zijn verhelderende werking op de zintuigen, visioenen in dromen en om deze dromen op te roepen. Sjamanen gebruiken Calea om tijdens dromen berichten uit een hogere dimensie door te krijgen.

 

Inhoud: 20 gram.

 

Gebruik:

Om thee te zetten neem je 3 gram droomkruid per kop en laat dit 15 min. trekken. Je kunt wat honing toevoegen vanwege de wat bittere smaak van de thee.

Je kunt Calea ook roken. Roken 1 tot 2 gram) doe je gemend met tabak of in een puurpijpje of vaporizer.

 

Effecten:

In wakkere toestand zul je na 30 minuten een verhoogde staat van bewustzijn ervaren. Je zult je eigen hart en polsslag duidelijk voelen. Een duidelijke helderheid in geest en gevoel wordt vaak opgemerkt.

Voor intesere dromen gebruik je het voor het slapen gaan. Je dromen zullen levendiger zijn en makkelijker te herinneren.

In hoge dosering wordt Calea gezien als hallicunogeen.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN