happy logo 1 header

Gouden driehoek mineralen

Gouden driehoek mineralen
7.95
OutOfStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
De Gouden Driehoek bestaat uit drie kwartsen: Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal. De combinatie van deze drie bijzondere halfedelstenen wordt de Gouden Driehoek genoemd omdat de eigenschappen van deze drie stenen tezamen wonderen kunnen verrichten. Je kunt de drie stenen bijvoorbeeld in een driehoek in je woonkamer plaatsen om een optimale doorstroming van energie in huis te bewerkstelligen.

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?
Met een amethist in huis kun je sneller ontspannen en ben je minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, je laat toe, dat je tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.
Het bergkristal reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in je hoofd.
De rozenkwarts brengt zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leer je van jezelf en van de ander te houden. Met deze stenen heb je minder pijn, slaap je beter, kom je meer in balans en tot rust en stimuleer je een vredevol leven met kracht en harmonie.

afm.: 3 - 4 cm.
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN