happy logo 1

Hawaiian Baby Woodrose (LSA-zaden)

Hawaiian Baby Woodrose (LSA-zaden)
7.50
InStock
Aantal

10 zaden

De zaadjes van de Hawaiian Baby Woodrose bevatten een natuurlijk tryptamine, LSA (Lysergisch amidezuur) dat nauw verwant is met LSD. De HBWR zaadjes kunnen worden gegeten.

Hawaiian Baby Woodrose effecten / trip

De effecten zijn enigszins vergelijkbaar met LSD, maar minder intens en er zijn minder visuele aspecten. De Hawaiian baby woodrose trip kan 6 tot 8 uur. Hierna ervaart men vaak nog een rustig en mellow gevoel.

Het gebruik van Hawaiian Baby Woodrose zaden

1. Maak de zaden goed schoon. Verwijder de nog aanwezige schilletjes, als je deze niet goed weghaalt kun je een misselijk gevoel krijgen. Het beste consumeert men de zaden op een lege maag, dus 4 uur van tevoren niet eten. Bij het eerste gebruik is het verstanding om met 2 of 3 zaden te beginnen. De gebruikelijke dosis is 4 tot 8 zaden.

2. Doe de zaden in een kopje en giet er wat warm maar niet kokend water over. Bij voorkeur gedestileerd water.

3. Laat de zaden ongeveer 1 tot 2 uur weken.  Drink het water waarin de alkaloïden van de zaden zijn opgenomen op en kauw zo lang mogelijk op de zaden. Door de zaden goed te kauwen worden de werkzame stoffen al via het speeksel opgenomen.

4. Genieten maar.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN