happy logo 1

Algemene Voorwaarden

 
 
Dit zijn onze Algemene Bestelvoorwaarden. Lees deze goed door en je dient deze voorwaarden te accepteren als je een bestelling bij ons plaatst.
Bij het plaatsen van een bestelling op onze website bevestig je dat je oud genoeg bent en volledig op de hoogte bent van eventuele juridische restricties met betrekking tot bezit en consumptie van producten in het land waar je je bevindt. Tevens bevestig je dat Happy Holland niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor je a) bezit b) consumptie c)schade die voortkomt uit het plaatsen van een bestelling bij Happy Holland.

· U bent ouder dan 18 jaar.

· U bent in goede lichamelijke en geestelijk conditie. Gebruik in geen geval een van onze produkten als u niet lichamelijk en geestelijk in een goede conditie bent. Combineer onze produkten niet met medicijnen, drugs of andere psycho-actieve middelen. Gebruik onze produkten niet bij depressie, bij psychose of andere psychische instabiliteit.

· Gebruik van al onze produkten geschiedt geheel op eigen risico. Happy Holland is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade die voortvloeit uit gebruik van een van de door ons verkochte produkten.

· Alle produkten die wij verkopen zijn legaal in Nederland. Maar wij kunnen onmogelijk voor elk land in de wereld controleren of een produkt legaal is. Als u dus twijfelt of een bepaald produkt in uw land legaal is, informeer hier dan over bij uw douane. Door het plaatsen van een bestelling bij Happy Holland gaat u akkoord met alle verantwoordelijkheden ten aanzien van de rechtmatigheid van de producten die aan u worden geleverd.


· Onze produkten hebben geen medische waarde. U begrijpt dat het produkt niet gebruikt mag worden als medicijn of in plaats van een medicijn.

.Niet aan bederf onderhevige produkten kunnen op basis van de Wet "kopen op afstand" binnen 14 werkdagen onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd/geruild worden.  Dit geldt niet voor produkten met een beperkte houdbaarheid of produkten die aan bederf onderhevig zijn. De producten onder de categorie capsules en poedersupplementen kunnen niet geretourneerd worden. Mochten geleverde produkten bij ontvangst beschadigd blijken te zijn dient u binnen 24 uur contact met Happy Holland op te nemen om deze schade te melden en verdere gang van zaken te bespreken. Mocht besloten worden het betreffende produkt te retourneren dan zal Happy Holland na ontvangst van het beschadigde produkt de transportkosten vergoeden en/of het produkt vervangen.
Wanneer een bestelling onverhoopt niet correct geleverd wordt dan mag Happy Holland u vragen een postontvangers verklaring in te vullen.

· U bewaart het produkt op een veilige plaats, dus uit de buurt van kinderen en mensen die minder toerekeningsvatbaar zijn.

- Alle illustraties, foto`s, design, teksten en logo`s vallen onder het copyright. De verspreiding, publicatie en het gebruik voor commerciële doeleinden is strikt verboden zonder schriftelijke toestemming van Happy Holland. Aan getoonde afbeeldingen en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

- U heeft bovenstaande informatie gelezen en de tekst begrepen. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN