happy logo 1

Puffco Pro 2 verdamper

Puffco Pro 2 verdamper
€ 59.95 nu € 49.95
InStock
Aantal

De Puffco Pro 2 verdamper verandert je wasachtige oliën en concentraten in heerlijke dampwolken.

De Puffco Pro 2 is een draagbare vaporizer die 12 cm lang is en snel je favoriete concentraten en waxen opwarmt. Het is gemaakt van roestvrij staal voor een glad en strak ontwerp en is voorzien van een keramische spiraal voor een fantastische temperatuurregeling. Ook biedt dit compacte apparaat 100 sessies bij een volledig opgeladen batterij. Tot slot heb je de keuze om je intensiteit en smaakvoorkeur te selecteren met de lage, gemiddelde en hoge temperatuurinstellingen.

Beschrijving

Het merk Puffco heeft de wereld laten zien dat ze weten hoe ze verdampers moeten maken, en niet alleen pen vaporizers. Bekijk hun eerste “draagbare/tafel” verdamper, de smart_link uid=’product_puffco_peak’ text=’Puffco Peak’ ]. De Puffco Pro 2 is geen uitzondering op de uitstekende kwaliteit waar Puffco om bekend staat. Deze stijlvolle en duurzame damppen heeft een roestvrijstalen afwerking en is compatibel met je waxen en concentraten.

Nieuw strak ontwerp
De (stopgezette) voorganger van de Puffco Pro 2 zette een hoge standaard voor deze tweede versie om betere damp te produceren. Deze broekzakvriendelijke vaporizer heeft een mondstuk zonder draad, een schokabsorberende siliconen bodem en een verwijderbare spatbescherming. Verder heeft de verdamper een conisch komontwerp voor efficiënt verdampen.

Uitstekende batterijduur
De Puffco Pro 2 begint op te warmen zodra je op de aan/uitknop drukt, hij heeft een keramische kamer met enkele spoel. Volledig opgeladen gebruik je de Puffco Pro 2 tot wel 100 keer. Ondertussen kun je de batterij opladen met behulp van de USB-adapter die in elke USB-poort past, ook die van je laptop.

Temperatuur gerelateerd
De Puffco Pro 2 heeft een sesh modus, die 12 seconden continue damp produceert.  Anders blijft de door jou geselecteerde temperatuurinstelling behouden. Dit apparaat is geprogrammeerd met drie temperatuurinstellingen. Ze zijn als volgt:

  • Groen: laag
  • Blauw: gemiddeld
  • Wit: hoog

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Tsunami Surge Oil Vaporizer


€ 41.95 nu
€ 31.95
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN