happy logo 1

Tetrahedron Mer-ka-Bah Essence

Tetrahedron Mer-ka-Bah Essence
7.95
InStock
Aantal

Het menselijke Mer-Ka-Bah veld is een draaiende ster-tetraëder, geactiveerd door licht en liefde. Deze geometrische vorm bevat een bewustzijnsniveau dat je zal helpen verbinding te maken met het vijfdimensionale eenheidsbewustzijn.

Tweedimensionaal getekend, is hij het oude symbool van de ster van David, wat symbool staat voor het samenweven van onze spirituele en fysieke aspecten.

Gebruik deze essentie om het eenheidsbewustzijn te versterken en balans en integratie te brengen met je innerlijke mannelijke / vrouwelijke polariteiten, hart en ziel, en bewustzijn & materie.
 

Platonic Solid Essences
De Platonic Solid & Sacred Geometry Essences zijn krachtige herinneringen aan de oorspronkelijke matrix of blauwdruk van ons energetische systeem. Deze Essences werken op een subtiel niveau en helpen bij het herstel van orde en balans binnen onze energetische blauwdruk.

Sacred Geometry
De lagen van ons Lichtlichaam bestaan ​​uit heilige geometrische vormen die elk een bewustzijnsniveau hebben dat een ankerpunt biedt voor ons multidimensionale zelf. Naarmate we ons bewustzijn boven de driedimensionale inzichten verheffen, breidt ons vermogen om verbinding te maken met deze lagen van onszelf en intentionele scheppers te worden zich snel uit.
 

Hoe gebruik je de Platonic Solid Essences? 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 
 

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke. 
Inhoud: 10 ml.
 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN